Kurkuma Pasta
 
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totale tijd
 
Deze kurkuma pasta vormt de basis voor curries, golden milk en m'n immuunboostende sapje
Auteur:
Ingrediƫnten
  • 30 gram Kurkuma
  • 1 theelepel Kokosolie
  • Beetje water
Instructies
  1. Doe de kurkuma, het water en de kokosolie en roer het met een garde.
  2. Als het nog niet vloeibaar is, dan voeg je nog een beetje water toe.
  3. Zet het vuur aan en verwarm het mengsel terwijl je met de garde blijft roeren.
  4. Na een paar minuten merk je als dat het pasta begint te vormen. Nu kun je beter met een siliconen spatel roeren.
  5. Spatel het nog een minuut of twee door en zet dan het vuur uit.
  6. Hevel het mengsel over in een potje en laat het afkoelen. Zet het vervolgens in de koelkast tot je het nodig hebt voor een verdere bereiding.
Recipe by Gewoon Lekker Groen at http://www.gewoonlekkergroen.nl/kurkuma-gember-verkoudheid-bestrijden/